Ευκαιρίες συνεργασίας και διαφήμισης

Το Designing for Happiness είναι το 1ο και μοναδικό ακόμη ελληνικό blog με θέμα την ψυχολογία του χώρου και του χρώματος στο interior design.
Δημιουργήθηκε το 2014 και μέχρι σήμερα είναι ενεργό, με σταθερά ανοδική πορεία, χιλιάδες αναγνώστες και εκατοντάδες πιστούς συνδρομητές στο μηνιαίο newsletter του.

Αυτό που το διαφοροποιεί από τα περισσότερα blogs για το interior design, την αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση, εκτός από το πρωτότυπο θέμα του, είναι η ποιότητα των άρθρων του, τα οποία βασίζονται σε παγκόσμιες μελέτες και έρευνες.

Ουσιαστικά, φέρνει την έγκυρη επιστημονική γνώση για την ψυχολογία του χώρου και του χρώματος με απλό, κατανοητό και ευχάριστο τρόπο σε κάθε αναγνώστη που δεν έχει σχέση με το αντικείμενο.
Ταυτόχρονα, εισάγει τον απλό αναγνώστη στην έννοια του marketing της εικόνας, που δεν έχει να κάνει μόνο με τον γραφιστικό σχεδιασμό και την διαφήμιση, αλλά αποτελεί σημαντικό εργαλείο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού επαγγελματικών χώρων.

Το κοινό του αποτελούν:

  • άτομα που ενδιφέρονται για την κατοικία τους – στο μεγαλύτερο ποσοστό γυναίκες,
  • επαγγελματίες και επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται για τον επαγγελματικό τους χώρο, το marketing της εικόνας, την προσέκλυση πελατών και την ανάδειξη των προϊόντων και υπηρεσιών τους,
  • επαγγελματίες του χώρου, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, μηχανικοί, γραφίστες και designers γενικότερα, αλλά και έμποροι και καταστηματάρχες,
  • εκπαιδευτικοί και φοιτητές σχολών αρχιτεκτονικής, σχεδίου και διακόσμησης κλπ.

Οι επιτυχίες

Αυτή τη στιγμή αρκετά άρθρα του blog βρίσκονται εδώ και χρόνια στις πρώτες θέσεις των αναζητήσεων της Google σε σημαντικές λέξεις κλειδιά στον τομέα του design, της διακόσμησης, της αρχιτεκτονικής αλλά και της ψυχολογίας του χώρου.

Κάπως έτσι βρεθήκατε κι εσείς εδώ!

Αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στην ποιότητα των άρθρων, τα οποία είναι καλογραμμένα, έχουν πρωτότυπο υλικό και θέμα, στηρίζονται σε έγκυρες μελέτες κι έρευνες και δεν είναι πρόχειρες αντιγραφές άλλων blogs.
Εξάλλου, δεν υπάρχουν ‘ανταγωνιστικά’ blogs για την ώρα στον τομέα του interior design psychology.

Επίσης, έχοντας εργαστεί για μεγάλα αμερικάνικα blogs ως αρθρογράφος και επιμελήτρια ύλης, γνωρίζω πλέον επαρκώς το digital και content marketing, πώς γράφεται ένα SEO άρθρο (για όσους δεν γνωρίζουν τον όρο, πρόκειται για υλικό το οποίο, ακολουθώντας κάποιες προδιαγραφές, θα ανέβει γρήγορα στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζητήσεων), αλλά και πώς μπορούμε να περάσουμε το μήνυμα που θέλουμε στο κοινό που στοχεύουμε.

 

Μερικά μόνο στιγμιότυπα από αποτελέσματα για σημαντικές λέξεις κλειδιά στην 1η σελίδα της Google.
Μέσα στα πλαίσια άρθρα του blog:

 

σχεδιασμός χώρων γραφείων Αναζήτηση Google
Εδώ και  4 χρόνια βρίσκεται μονίμως στις πρώτες θέσεις το άρθρο για τον σχεδιασμό χώρων γραφείων
σχεδιασμός χώρου αναμονής Αναζήτηση Google
3 άρθρα έχουν καταλάβει τις 3 πρώτες θέσεις, 2 του blog και 1 της ιστοσελίδας μου
θεση κρεβατιου Αναζήτηση Google
Ένα άρθρο που ανέβηκε σε χρόνο ρεκόρ στην πρώτη θέση, σε όλες τις αναζητήσεις για την τοποθέτηση του κρεβατιού στο υπνοδωμάτιο. Μία ερώτηση που όσο κι αν φαίνεται περίεργο, ψάχνουν πάρα πολλοί στο διαδίκτυο!
ιδεες για προσοψη καταστηματος   Αναζήτηση Google.png
Από τα παλιότερα άρθρα του blog, δεν έχει ποτέ κατέβει από την 1η θέση, σε όλες τις αναζητήσεις που αφορούν προσόψεις καταστημάτων.

Εκεί που πραγματικά δεν υπάρχει ανταγωνισμός, είναι τα άρθρα για το χρώμα.
Εξάλλου, το γραφείο DesignMania είναι το μοναδικό πανελλαδικά που προσφέρει 2 χρωματικές υπηρεσίες online. Την χρωματική μελέτη και την χρωματική πρόταση.

χρωματα για επαγγελματικούς χώρους Αναζήτηση Google
Τα μοναδικά έγκυρα, πλήρη και εμπεριστατωμένα άρθρα για το χρώμα στους επαγγελματικούς χώρους, μόνιμα στις πρώτες θέσεις.

 

χρώμα κατοικίας   Αναζήτηση Google.png

πράσινο χρώμα   Αναζήτηση Google.png
Ακόμη και σε τόσο γενικές αναζητήσεις, όπως «πράσινο χρώμα», άρθρο του blog βρίσκεται μονίμως στις πρώτες θέσεις.

 

Τι κερδίζετε εσείς από τη συνεργασία μας

Στην εποχή του διαδικτύου, ο πιο έξυπνος τρόπος να διαφημίσουμε ένα προϊόν ή μια εταιρεία είναι μέσω blogging και e-mail marketing.

Σύμφωνα με στατιστικά, στην αναζήτησή τους στο διαδίκτυο, το 85% θα επισκεφτούν blogs και websites που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις αναζητήσεων, αποφεύγοντας τις πληρωμένες καταχωρήσεις.
Οι επισκέπτες του διαδικτύου εμπιστεύονται και θεωρούν πιο αξιόπιστες πηγές πληροφόρησης τα άρθρα και τις δημοσιεύσεις που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις αναζητήσεων.
Ο πιο έξυπνος τρόπος προώθησης λοιπόν, άμεσος και έμμεσος, είναι μέσω ενός blog.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το Online Marketing, διαβάστε τους ειδικούς:
https://www.quicksprout.com/the-beginners-guide-to-online-marketing/

Επιπλέον, παρακολουθώντας η ίδια τα στατιστικά του blog και του newsletter, αλλά και έχοντας εμπειρία πάνω από 20 χρόνια ως αρχιτέκτονας, γνωρίζω καλά τι είναι εκείνο που απασχολεί και προβληματίζει, τι φοβάται ή τι έχει απογοητεύσει το κοινό στο οποίο απευθύνομαι.

Γνωρίζω λοιπόν ποιο θέμα θα “ελκύσει” το συγκεκριμένο κοινό, οπότε γράφω απευθυνόμενη σε αυτό.

Έχοντας λοιπόν ένα σταθερό κοινό, που συνεχώς αυξάνεται, το οποίο εμπιστεύεται τις γνώσεις και την άποψή μου και με θεωρεί ειδικό στους τομείς του interior design, της αρχιτεκτονικής, της ψυχολογίας του χώρου και του χρώματος, έχω τη δυνατότητα να προτείνω εταιρείες, προϊόντα και υπηρεσίες και οι προτάσεις μου να έχουν απήχηση.

Σημαντικός παράγοντας για να προτείνω κάποια εταιρεία, επαγγελματία ή προϊόν είναι η ποιότητα και η αξιοπιστία τους.
Πρόκειται για αξίες που δεν τις διαπραγματεύομαι ως αρχιτέκτονας και ως blogger.

 

Ευκαιρίες συνεργασίας και διαφήμισης

Μετά από 5 χρόνια συνεχούς ανοδικής πορείας, με χιλιάδες επισκέπτες μηνιαίως και εκατοντάδες πιστούς συνδρομητές στο μηνιαίο newsletter του blog, που συνεχώς αυξάνονται, αποφάσισα να δώσω την ευκαιρία σε εταιρείες και επαγγελματίες να προωθήσουν τα προϊόντα τους μέσω του blog.

Αν έχετε κάτι ποιοτικό να προσφέρετε στους πελάτες σας και θα θέλατε να το προωθήσετε λίγο παραπάνω σε στοχευμένο κοινό, σας δίνεται η ευκαιρία να το κάνετε.

Συμπληρώστε τη φόρμα για να γνωριστούμε καλύτερα και να σας στείλω περισσότερες λεπτομέρειες για τις διάφορες ευκαιρίες διαφήμισης και συνεργασίας που προσφέρει το Designing for Happiness.

Τέλος, αν είστε οι ίδιοι bloggers ή γράφετε για θέματα που θα μπορούσε να φιλοξενήσει το Desiging for Happiness, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μου.