Τα δώρα του blog για το 2020: Το Μικρό Βιβλίο των Χρωμάτων + 1 πολύχρωμο planner

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα δώρα για τους πιστούς φίλους του Design for Happiness θα βρίσκονται στο newsletter του Δεκεμβρίου.

Το 1ο φετινό δώρο, σχεδιασμένo από το γραφείο DesignMania, για όλους τους συνδρομητές του μηνιαίου newsletter είναι εμπνευσμένο από τα 2 blogs.
To Design for Happiness, αλλά και το πιο πρόσφατο, αδερφάκι του, The Successful Blog.
Και τα 2 blogs απώτερο στόχο έχουν να σας βοηθήσουν να ζήσετε μια ευτυχισμένη ζωή, στηριγμένα σε μεγάλο βαθμό στην ψυχολογία.
Το πρώτο, βοηθώντας σας να δημιουργήσετε ένα όμορφο περιβάλλον για να ζείτε και να εργάζεστε μέσα σ’ αυτό.
Το Successful Blog σας βοηθά να επιτύχετε προσωπικά και επαγγελματικά, ειδικά αν δραστηριοποιείστε στον δημιουργικό τομέα.

Το πρώτο δώρο είναι ένα πολύχρωμο ημερολόγιο – planner, σε αρχείο pdf και καλή ανάλυση για εκτύπωση που θα σας κινητοποιεί και θα σας εμπνέει χρωματικά.
Θα το λάβετε ταυτόχρονα και σε ένα ελαφρύ αρχείο jpg για χρήση στο διαδίκτυο.

Εκτός από την βασική εφαρμογή του, ως σημειωματάριο και οργανωτή, έχει και μια δεύτερη, εξίσου σημαντική χρησιμότητα.
Ο κάθε μήνας είναι και μία χρωματική πρόταση, με τους κωδικούς των χρωμάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε online (rgb model), δημιουργώντας αρμονικούς συνδυασμούς για το blog, την ιστοσελίδα σας ή κάποια ψηφιακή παρουσίαση.

Πρόκειται λοιπόν για 1 πολύτιμο δώρο, 2 σε 1!

12 χρωματικοί συνδυασμοί σχεδιασμένοι αποκλειστικά για τους αναγνώστες του blog από το γραφείο DesignMania, ένας για κάθε μήνα του χρόνου.

Το 2ο φετινό δώρο είναι Το Μικρό Βιβλίο των Χρωμάτων, της αναγνωρισμένης διεθνώς χρωματικής συμβούλου, ειδικού στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία των Χρωμάτων, Karen Haller, που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες.
Πολύ συνοπτικά, το βιβλίο σας μυεί στα μυστικά του χρώματος και σας διδάσκει πώς να χρησιμοποιήσετε το χρώμα ώστε να μεταμορφώσετε τη ζωή σας!

Άρθρο της Karen Haller έχει ήδη φιλοξενήσει το Designing for Happiness στην ελληνική του απόδοση (Γιατί το χρώμα έχει τη δύναμη να μας κάνει χαρούμενους;), ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα δημοσιευτεί και η συνέντευξη που έδωσε στο blog.
Είναι η πρώτη συνέντευξη της Karen σε ελληνικό μέσο και είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη γι’ αυτό!

Πώς θα αποκτήσετε το πολύχρωμο planner και θα λάβετε μέρος στην κλήρωση για το Μικρό Βιβλίο των Χρωμάτων

Το μόνο που χρειάζεται είναι να γίνετε συνδρομητές στο μηνιαίο newsletter του Designing for Happiness.

Αν είστε ήδη συνδρομητές του blog δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Στις 20 Δεκεμβρίου 2019 το πολύχρωμο ημερολόγιο θα βρίσκεται στο inbox σας και θα μπορείτε να λάβετε μέρος στην κλήρωση.

Αν δεν είστε συνδρομητές, μπορείτε πολύ εύκολα να εγγραφείτε στο μηνιαίο newsletter του blog με ένα κλικ:


Με την εγγραφή σας παίρνετε επίσης δώρο το χρήσιμο εγχειρίδιο
«Βάφετε το χώρο σας; Τα συνηθέστερα λάθη και πώς να τ’ αποφύγετε»,
ενώ κάθε μήνα θα λαμβάνετε εντελώς δωρεάν:

  • ενδιαφέροντα άρθρα
  • χρήσιμες συμβουλές
  • όμορφα δώρα και συμφέρουσες προσφορές

Εγγραφείτε  μέχρι την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019, έτσι ώστε να λάβετε κι εσείς το newsletter που θα αποσταλεί την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου και θα περιλαμβάνει τα γιορτινά δώρα του blog.

Υποβολή σχολίου

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Create a website or blog at WordPress.com

ΠΑΝΩ ↑